Reviews

Laat hier weten wat u geleerd hebt van een bezoek aan Erf Aalbers!

We vertellen je graag over het leven op de boerderij, het werk wat we allemaal doen en wat er allemaal komt kijken bij het produceren van melk. Ben jij bij ons geweest en heb jij iets geleerd? Laat het ons weten. 

Reactie plaatsen

Reacties

De Toermalijn
2 dagen geleden

We hebben het geweldig gehad op de boerderij Erf Aalbers. De kinderen hebben genoten. Ontzettend bedankt voor deze educatieve en leerzame ochtend!

inge kelbling
2 maanden geleden

In het kader van ons thema de boerderij een bezoek gebracht met de kinderen van groep 1/2 van CBS Talentum uit Zwolle.
Het was prima verzorgd, de kinderen hebben veel geleerd en kunnen doen, we hadden zelfs het geluk dat de melkwagen kwam om de melk op te halen, zo werd het hele verhaal helemaal rond.
Dankjulliewel voor de gastvrijheid.

Obadjaschool-cluster 3
8 maanden geleden

In het kader van Dutch foodweek zijn we als klas uitgenodigd bij Erf Aalbers. Wat was het een leerzame dag voor ons en onze leerlingen.
Na een hartelijk ontvangst kregen we een rondleiding over het erf, daarna echte boter gemaakt (van het room van de melk) en geproeft, heerlijk. En als afsluiting pannenkoeken gegeten. Wat is pure melk van de koe toch heerlijk. We kijken terug op een prachtige dag.
Hartelijke groeten van de Obadjaschool uit Zwolle

Jeanet Anneveldt
een jaar geleden

We hebben een hele leuke, leerzame ochtend bij jullie op de boerderij gehad! ( groep 2 van de CNS Staphorst ) Fenneke heeft op een hele leuke, enthousiaste manier verteld over de boerderij, daarna mochten de kinderen allerlei opdrachtjes doen. We hebben genoten en komen graag weer!

Geesje Slager
3 jaar geleden

Wat hebben we een ontzettend leuke dag gehad met groep 6 op jullie boerderij. De kinderen hebben er ook veel van geleerd. Met het schepnetje bij de sloot vonden de kinderen een erg leuke activiteit. Het spelen met het kleine poesje en de konijntjes vonden de kinderen ook erg leuk. Anderen vonden het voer aanschuiven in de stal leuk om te doen.
Al met al was het een zeer geslaagde educatieve excursie zo aan het einde van het schooljaar.
Al met al was het een supergeslaagde dag

Rianne Van Dalfsen
3 jaar geleden

Wat een prachtige site...heel leuk wat jullie doen!
Da's goed onderwijs:-)

Groetjes Rianne

Doe je ook een berichtje in ons gastenboek?